Vergadertraining

 

Vergadertrainingen

Vergaderen is voor velen een noodzakelijk kwaad. Een tijdrovende en onvermijdelijke bezigheid. Maak van uw vergadering geen vrijblijvende bijeenkomst, maar kies voor resultaatgericht vergaderen. Dus een korte bespreking om het werk op elkaar af te stemmen, een formele vergadering die leidt tot goed afgewogen besluiten of een vruchtbare discussie om richting te geven aan die nieuwe ontwikkeling in uw branche. In onze vergadertrainingen leert u hoe u dat aansprekend en succesvol aanpakt.

 

Basistraining Vergaderen

Elke vergadering heeft een doel. Dat doel bepaalt op welke manier de agendapunten het beste kunnen worden afgehandeld. In elke vergadering gelden regels, zelfs in dat informele werkoverleg. Het is belangrijk dat alle deelnemers die regels kennen.

Dit en meer komt aan bod in de korte Basistraining Vergaderen van Dria. In een dagdeel leert u hoe u op een prettige en efficiënte manier kunt vergaderen.

 

Teamtraining Vergaderen

Als u en uw teamleden regelmatig voor moeilijke beslissingen staan, is het essentieel dat uw teambesprekingen in een open sfeer en slagvaardig verlopen. Dit bereikt u met onze Teamtraining Vergaderen.

Allereerst woont onze trainer een van uw vergaderingen bij. Vervolgens evalueert de trainer de vergadering in korte, individuele gesprekken met elke deelnemer. Op basis daarvan wordt een training samengesteld. Maximaal maatwerk dus.

De Basis- en Teamtrainingen Vergaderen zijn uitsluitend incompany.

 

Geïnteresseerd?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem contact met ons op via info@dria.nl